Voedkundig

Mijn naam is Linda Oostvogels,
HBO gediplomeerd Voedingsdeskundige & Kindergewichtsconsulent.

Het is nooit te laat of te vroeg om je voeding te analyseren.
Om anderen daarin te coachen ben ik mijn eigen voedingspraktijk gestart.
Durft u ook te kiezen voor echte voeding en te gaan voor een gezonde levensstijl?
Neem dan contact op voor een consult.

OVER MIJ

Interesse in een gezonde voedings- en levensstijl heb ik altijd gehad. In mijn jeugd heb ik altijd fanatiek gesport  en mijn moeder zorgde elke dag voor een verse Hollandse pot. Bewegen en sporten ben ik altijd blijven doen maar gezond eten werd lastiger toen ik onregelmatig ging werken.

Zelf heb ik ervaren hoe fijn het is om beweging en gezonde voeding zoveel mogelijk toe te passen in mijn leven. Dit werd extra belangrijk toen 2 jaar geleden bleek dat ik een intolerantie heb waardoor voeding nog meer een rol in mijn leven kreeg.

Een arts schreef me een dieet voor. Het woord dieet stond me niet aan en ik besloot er een levensstijl van te maken. Deze nieuwe levensstijl heeft me meer opgeleverd dan ik ooit kon denken. Pure voeding, onbewerkt eten, nieuwe recepten, meer energie en een gezonder lichaam. Dat wil toch iedereen?!

VOEDING GEDRAG & LEEFSTIJL

Zelf geloof ik dat voeding niet alleen eten is. Voeding is gedrag. Je gedrag is het patroon waar je al jaren aan vasthoudt.

Zolang we gezond zijn, alles kunnen doen wat we altijd gedaan hebben, denken we er niet over na of we gezond leven of niet. Waarom zou je? Het gaat toch goed. Daar zit het gevaar. Jarenlang hoef je nergens last van te hebben of je hebt vage klachten gewoon voor lief genomen. Je levensstijl is je patroon geworden. Pas als het patroon verstoord wordt gaan we het herkennen. Bijvoorbeeld door ziekte, gewichtstoename of energieafname.

In mijn praktijk zie ik de uitdaging om:

  1. Met u uw patronen te herkennen en erkennen,
  2. Samen met u doelen te stellen om patronen te doorbreken,
  3. En een nieuwe levensstijl met gezonde pure voeding eigen te maken.

Zodat u, net als ik, lekkerder in uw vel komt, u zich fitter en vitaler voelt en een gezondere toekomst tegemoet kan gaan voor u en uw gezin.